sobek12 6 Opublikowano 29 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2018 Potrzebuję pomocy ponieważ mam skrypt na lvl do RPG ale jak zabijam moby to mi nie dodaje LVL naprawił by mi ktoś ten sk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 29 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ImperatorYT 0 Opublikowano 2 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2018 Kiedyś miałem coś podobnego, ale musisz dać cały skrypt żebym mógł Ci pomóc. Dobra nieważne, jestem kretem (nie widziałem). Nie wyświetla Ci żadnych errorów na konsoli? Jaka wersja mc? Jakie dodatki? Łączę triplepost Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sobek12 6
Potrzebuję pomocy ponieważ mam skrypt na lvl do RPG ale jak zabijam moby to mi nie dodaje LVL naprawił by mi ktoś ten sk?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi