neziw 5 Opublikowano 23 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 Witam! Poszukuję jednego moderatora na serwer z awansem na admina! Wszystkie wymagania są na serwerze IP: ultramax.ench.pl zgłosić się proszę do administratora online! Informacje o naszym serwerze: - autorskie pluginy - autorski spawn i biomy - serwer ma tryb easyhc i niedawno on wystartował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktorMasteR 19 Opublikowano 23 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 mała uwaga nie żeby się czepiał ale masz autorskie pluginy i serwer na enderchest to się ze sobą gryzie ! jak umiesz pisać pluginy kup VPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 23 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 46 minut temu, WiktorMasteR napisał: jak umiesz pisać pluginy kup VPS Są serwery które mają swoje pluginy a stoją na titanaxie więc nie do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreepy_1337 2 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 jestem chetny ! ale serwer mi nie dziala a mieszkam w Niemczech czy to moze byc tego wina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktorMasteR 19 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 @Kreepy_1337 bo enderchest działa tak że jak jest 0 osób na serwerze to muszą się wszystkie pliki przeładować jak ktoś chce wejść co trwa ok. 2mintuty ja też robiłem tam serwery kiedyś tak ale już tego nie robię bo enderchest świadczy słabą jakości usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neziw 5 Opublikowano 24 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 dobra daje większą stawkę zamiast awans z moda na admina daje z moda na roota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudimsp2x 1 Opublikowano 25 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2018 czyli dajesz wlasciciela za darmo czyli nawet on moze usunac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi