Skocz do zawartości
  • 0

cub na serwer

MarLozTV

Pytanie

Witam, jestem w trakcie robienia serwera mc na modach  cały serwer będzie survival ale chce dla vipów zrobić aby mogli stawiać jednego cuba w którym miejscu chcą na świecie, bez żadnych itemów na gildie jak by to miało wyglądać :
- niech na to bedzie jakaś premisja np:  - cub.vip
- komenda na założenie cuba, dodanie osoby do cuba , wyrzucenie osoby z cuba , i usuwanie cuba.
- niech to  działa z world edit i world guard 
- aby w cubie było zablokowane pvp , tnt oraz aby było  budowanie tylko dla ludzi z cuba

- po założeniu cuba niech world guard  zrobi nazwe cuba nickiem założyciela
- rozmiar cuba to 30x30 

Mniej wiecej coś takiego nie widziałem takiego skryptu na internecie widziałem coś takiego z  całym pluginem na gildie w hardcore ale mi chodzi o skrypt na samego cuba jeśli coś takiego da sie zrobić to bardzo proszę oczywiście przy zakładaniu cuba niech pisze też nick autora skryptu chociaż taką reklame moge wam za to zrobić na serwerze poza tym ze na pewno gdzieś napisze nick autora jeśli bedzie działało

Chyba że istnieje plugin na takie coś na wersie 1.7.10 bo szukałem na internecie ale tego co szukam nie mogę znalezć albo jak znajdzuję to nie działa ;/  

Edytowane przez MarLozTV
poprawka może buc też plugin ;P
https://skript.pl/temat/30484-cub-na-serwer/

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Takie coś da się zrobić, ale jest to bardzo czasochłonne i wątpię, że ktoś Tobie napiszę dobrze działający bez żadnego błędu z wszystkimi funkcjami skrypt.
Ja mógłbym podjąć się wyzwanie, ale wiadomo, że nie za darmo. Tak właściwie zastanawiam się po jakiego ciula takie dziwne rzeczy(???) takie skrypty to jedynie na serwer ze znajomymi tyle, że to jest wtedy bez sensu.

5 godzin temu, MarLozTV napisał:

- nie to działa z world edit i world guard 

~ jak nie jesteś z Polski to mogłeś nas o tym poinformować.

- aby w cubie było zablokowane pvp , tnt , budowanie tylko dla ludzi z gildi 

ale mi chodzi o skrypt na samego cuba <<< odpowiedź [up]

-- -- --- -- -- --- -- --- -- --- -- --- - - - - - - - - --- -- --- -- -- --- -- --- -- --- -- --- - - - - - - - - --- -- --- -- -- --- -- --- -- --- -- --- - - - - - - - - --- -- --- -- -- --- -- --- -- --- -- --- - - - - - - - - -

nie to działa z world edit i world guard 

~

niech world guard  zrobi nazwe cuba

-- -- --- -- -- --- -- --- -- --- -- --- - - - - - - - - --- -- --- -- -- --- -- --- -- --- -- --- - - - - - - - - --- -- --- -- -- --- -- --- -- --- -- --- - - - - - - - - --- -- --- -- -- --- -- --- -- --- -- --- - - - - - - - - -

w cubie było zablokowane pvp , tnt , budowanie tylko dla ludzi z gildi 

~

rozmiar cuba to 30 na 30 

~ CZEGO 30 na 30? KLOCKÓW? w lewo, w prawo,  w górę, w dół? Ja naprawdę nie wiem po jakiego grzyba Ci taki skrypt, rozumiem to jeszcze gdybyś logicznie pomyślał o tych swoich wymaganiach.

Najpierw bez world guarda i edita, a potem niech zrobi coś jednak, no po prostu masakra.

aby vip miał opcje dodawania i usuwania ludzi

~ ty nie no myślałem, że gracz :kappa:

w którym miejscu chcą na świecie

~ spawn też się liczy???

bez żadnych itemów na gildie

~ ale to nie gildia! to tylko "cub".

I zapamiętaj, że to jest tzw. Cube, oraz to, żeby poprawić swoje wypowiedzi.

Pozdrawiam.

https://skript.pl/temat/30484-cub-na-serwer/#findComment-199314

• 0
W dniu 22.11.2018 o 22:22, kapi. napisał:

Takie coś da się zrobić, ale jest to bardzo czasochłonne i wątpię, że ktoś Tobie napiszę dobrze działający bez żadnego błędu z wszystkimi funkcjami skrypt.
Ja mógłbym podjąć się wyzwanie, ale wiadomo, że nie za darmo. Tak właściwie zastanawiam się po jakiego ciula takie dziwne rzeczy(???) takie skrypty to jedynie na serwer ze znajomymi tyle, że to jest wtedy bez sensu.

~ jak nie jesteś z Polski to mogłeś nas o tym poinformować.

~

~

~ CZEGO 30 na 30? KLOCKÓW? w lewo, w prawo,  w górę, w dół? Ja naprawdę nie wiem po jakiego grzyba Ci taki skrypt, rozumiem to jeszcze gdybyś logicznie pomyślał o tych swoich wymaganiach.

Najpierw bez world guarda i edita, a potem niech zrobi coś jednak, no po prostu masakra.

~ ty nie no myślałem, że gracz :kappa:

~ spawn też się liczy???

~ ale to nie gildia! to tylko "cub".

I zapamiętaj, że to jest tzw. Cube, oraz to, żeby poprawić swoje wypowiedzi.

Pozdrawiam.

Chodzi mi po prostu .sk lub .pl na cuby ale same cuby bez klanu tagu itp czystego cuba aby działał na 1.7.10 wiem ze jest to możliwe może zle napisałem o co mi chodzi ale kazdy normalny myśle by sie domyślił ze potrzebuje prosty pl lub sk na (Działki) po wpisaniu komendy na internecie jest tego duzo ale albo z tagami albo z przedmiotami na gildie a mi potrzebne same cuby bez żadnych tagów tagów.

https://skript.pl/temat/30484-cub-na-serwer/#findComment-199482

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...