Kalie 0 Opublikowano 17 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2018 (edytowane) Cześć! Jakiś czas temu kupiłem licencje itemshopu, ponieważ tworzyłem mój pierwszy serwer. Brak doświadczenia i odpowiednich umiejętności wszystko zepsuł, a itemshop został z "dożywotnią" ważnością. Co oferuje? Co dostajesz na początek? "dożywotną" licencje itemshopu ustawioną na wskazaną domene (licencje niestety nie da się przenieść na inne konto) itemshop (screeny) panel zarządzania (screeny) pliki instalacyjne wersji 2.0 (można wybrać też starsze wersje) pomoc w instalacji i odpowiedzi na pytania Co możesz dokupić? moduł "page" za 15 zł moduł "stats" za 10 zł moduł "bans" za 10 zł dodatkowy serwer do podpięcia (+1) za 5 zł zmiane domeny licencji za 1 zł Czego oczekuje? 40 zł przez blik/przelew (można zaproponować inne metody płatności) dobrego kontaktu, nie chcę nieporozumień Kontakt Discord Kalie#6462 (preferowane) prywatna wiadomość Jaki jest obecny cennik itemshopu? Nie jestem twórcą, nie mogę brać za dużo Pamiętaj zwrócić uwage na długość licencji, ja oferuje "dożywotnią". Cytat Dowody posiadania licencji Cytat Edytowane 17 listopada 2018 przez Kalie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojawiem55 11 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 Kupno od nieautoryzowanego sprzedawcy oprogramowania może wiązać się z zablokowaniem licencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanik11 61 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 Ten temat został przeniesiony do kosza! Na prośbę autora tematu. Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi