FluXiak 2 Opublikowano 14 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2018 Jak dodać do tych przedmiotów enchant? Po długiej przerwie wróciłem do pisania pluginów i zapomniałem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PietregTM 4 Opublikowano 14 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2018 ItemStack is = new ItemStack(Material.DIAMOND_HELMET); ItemMeta im = is.getItemMeta(); im.addEnchant(Enchantment.PROTECTION_ENVIRONMENTAL, 4, true); is.setItemMeta(im); Również możesz użyć ItemBuilder'a np z FunnyGuilds I wtedy robisz ItemBuilder ib = new ItemBuilder(Material.DIAMOND_HELMET).addEnchant(Enchantment.PROTECTION_ENVIRONMENTAL, 4); No i później robisz to samo z innymi i dajesz graczu do eq p.getInventory().addItem(new ItemStack[] { ib.getItem() }); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FluXiak 2 Opublikowano 14 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2018 Dzięki PietregTM! PietregTM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 15 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FluXiak 2
Jak dodać do tych przedmiotów enchant? Po długiej przerwie wróciłem do pisania pluginów i zapomniałem już
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi