Rafep 3 Opublikowano 13 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 (edytowane) Cześć, mam 2 pytania - 1. Jak zmienić nazwę podniesionego przez gracza itemu, jeśli blok to wełna? Oraz 2. Jak zrobić, aby jeśli gracz ma w ekwipunku miecz z Sharpness I to żeby zmieniało na Sharpness II? EDIT: Na 2 pytanie już znalazłem odpowiedź. Edytowane 13 listopada 2018 przez Rafep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kanafu 36 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 Nie wiem czy dobrze wytabowane i czy dobra nazwa "wool" if player's tool is wool: set name of player's tool to "&6&lWelenka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafep 3
Cześć, mam 2 pytania - 1. Jak zmienić nazwę podniesionego przez gracza itemu, jeśli blok to wełna? Oraz 2. Jak zrobić, aby jeśli gracz ma w ekwipunku miecz z Sharpness I to żeby zmieniało na Sharpness II? EDIT: Na 2 pytanie już znalazłem odpowiedź.
Edytowane przez RafepOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi