mrqwew 0 Opublikowano 10 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 (edytowane) Witam, mam problem z reloadem serwera, gdy wpisuje /reload po chwili wywala serwer i trzeba odnowa go wł. Kawałek loga z konsoli: Edytowane 11 listopada 2018 przez stefanik11 Wstawiam błąd na code.skript.pl. Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 11 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 Wpisanie komendy /reload to jedna z najgorszych rzeczy, które możesz zrobić. Błędy masz, bo masz na serwerze wgranego ProtocolLiba, który niezbyt lubi się z takim przeładowywaniem serwera. Jedyne co możesz zrobić to wywalić ProtocolLiba (jeśli żadne inne pluginy z niego nie korzystają) lub po prostu zamiast przeładowywać to włączać i wyłączać serwer ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 11 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrqwew 0 Opublikowano 11 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 Ale ręczny reset wolo trwa, ale usunąłem ten plugin i wszyso gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 11 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mrqwew 0
Witam, mam problem z reloadem serwera, gdy wpisuje /reload po chwili wywala serwer i trzeba odnowa go wł.
Kawałek loga z konsoli:
Wstawiam błąd na code.skript.pl.
Notatka dodana przez stefanik11
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi