on inventory click: if {mibac138.%player%.user} isn't true: cancel event if target block is a chest: if {mibac138.chest.%location of target block%} is set: #if {mibac138.chest.%location of target block%.mode} is "1": # if {mibac138.temp.%player%.chest} isn't set: # loop {mibac138.%player%.chests::*}: # if loop-value is location of target block: # set {mibac138.temp.%player%.chest} to true # # if {mibac138.temp.%player%.chest} is false: # send "&7>> &cTa skrzynia jest zabezpieczona haslem !" # cancel event # stop if {mibac138.chest.%location of target block%.mode} isn't "2": if {mibac138.chest.%location of target block%} isn't "%player%": cancel event send "&7>> &cTo nie twoja skrzynia !"
Powinien ten kod blokowac ruszanie itemow ze skrzyni, gdy nie jest ona twoja, i nie jest publiczna, lecz tak sie nie dzieje - da sie czasami to bugowac tzn. otwieram skrzynke, klikam item, i czasem po zamknieciu skrzynki, wypada. Jak to naprawic ? :D (nie mam bledow zadnych)
Pytanie
mibac138 15
Mam taki oto kod:
on inventory click: if {mibac138.%player%.user} isn't true: cancel event if target block is a chest: if {mibac138.chest.%location of target block%} is set: #if {mibac138.chest.%location of target block%.mode} is "1": # if {mibac138.temp.%player%.chest} isn't set: # loop {mibac138.%player%.chests::*}: # if loop-value is location of target block: # set {mibac138.temp.%player%.chest} to true # # if {mibac138.temp.%player%.chest} is false: # send "&7>> &cTa skrzynia jest zabezpieczona haslem !" # cancel event # stop if {mibac138.chest.%location of target block%.mode} isn't "2": if {mibac138.chest.%location of target block%} isn't "%player%": cancel event send "&7>> &cTo nie twoja skrzynia !"Powinien ten kod blokowac ruszanie itemow ze skrzyni, gdy nie jest ona twoja, i nie jest publiczna, lecz tak sie nie dzieje - da sie czasami to bugowac tzn. otwieram skrzynke, klikam item, i czasem po zamknieciu skrzynki, wypada. Jak to naprawic ? :D (nie mam bledow zadnych)
https://skript.pl/temat/3030-on-inventory-click/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi