Wiewi 7 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Cześć! Mam do was pytanie czy da się zrobić tak żeby w pluginie FunnyGuilds przed prefixem rangi miałbym nazwe swojej gildi? Z góry dzięki za pomoc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Wystarczy, że w konfiguracji pluginu, który zajmuje się formatowaniem czatu na twoim serwerze (np. Essentials) dodasz przed prefixem grupy zmienną {TAG}. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiewi 7 Opublikowano 8 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 @stefanik11 a np. w permission ex przed prefixem moge dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Spróbować nie zaszkodzi, ale nie daje 100% gwarancji, że będzie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiewi 7 Opublikowano 8 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 @stefanik11 a jaka będzie linijka w essentialsie w sensie jaka nazwa tej linijki? Ok znalazłem linijke dzięki ci za pomoc ;D Łączę. Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wiewi 7
Cześć! Mam do was pytanie czy da się zrobić tak żeby w pluginie FunnyGuilds przed prefixem rangi miałbym nazwe swojej gildi? Z góry dzięki za pomoc ;D
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi