gamemoefx 4 Opublikowano 3 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) Witam napisze ktoś skript na to jak się wpisze /warp to osobe teleportuje po 0 sekundach a nie 10 sekundach Np. /warp pvp - to odrazu mnie teleportuje nie tak jak teraz że wpisuje /warp pvp - to mnie po 10 sekundach teleportuje Edytowane 3 listopada 2018 przez gamemoefx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 3 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 To jest do ustawienia w configu Essentialsa. gamemoefx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gamemoefx 4 Opublikowano 3 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 2 minuty temu, LjayPL789 napisał: To jest do ustawienia w configu Essentialsa. A wiesz może gdzie to bardziej by moglo sie znajdywac? np. EssentialsChat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 3 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) Wchodzisz w folder Essentials, następnie config.yml i klikasz ctrl + f , następnie wpisujesz "warp" i wyświetlają Ci się frazy, w których znajdują się informacje o warpach. Tam wszystko ustawiasz. Edytowane 3 listopada 2018 przez LjayPL789 gamemoefx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gamemoefx 4 Opublikowano 3 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) 6 minut temu, LjayPL789 napisał: Wchodzisz w folder Essentials, następnie config.yml i klikasz ctrl + f , następnie wpisujesz "warp" i wyświetlają Ci się frazy, w których znajdują się informacje o warpach. Tam wszystko ustawiasz. A nie przepraszam. Mam szukam # Set to true to enable per-world permissions for teleporting between worlds with essentials commands. # This applies to /world, /back, /tp[a|o][here|all], but not warps. # Give someone permission to teleport to a world with essentials.worlds.<worldname> # This does not affect the /home command, there is a separate toggle below for this. world-teleport-permissions: false Edytowane 3 listopada 2018 przez gamemoefx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 3 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 Linia 53: Ustaw teleport-delay: 0 i gotowe. gamemoefx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gamemoefx 4 Opublikowano 3 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) 6 minut temu, BrixNW napisał: Linia 53: Ustaw teleport-delay: 0 i gotowe. Dziękuję bardzo! 16 minut temu, LjayPL789 napisał: Wchodzisz w folder Essentials, następnie config.yml i klikasz ctrl + f , następnie wpisujesz "warp" i wyświetlają Ci się frazy, w których znajdują się informacje o warpach. Tam wszystko ustawiasz. Także dziekuję! bardzo proszę o zamknięcie tematu! Edytowane 3 listopada 2018 przez gamemoefx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 3 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gamemoefx 4
Witam napisze ktoś skript na to jak się wpisze /warp to osobe teleportuje po 0 sekundach a nie 10 sekundach
Np. /warp pvp - to odrazu mnie teleportuje nie tak jak teraz że wpisuje /warp pvp - to mnie po 10 sekundach teleportuje
Edytowane przez gamemoefxOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi