explonder 1 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Szukam skryptu który będzie pozwalal kupienia potek za sztabki złota jak miało by to wyglądać Pisiadamy 48 Stanek złota klikamy na miksture speed dwa i dostajemy ja do eq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spadajokk 3 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 W dniu 2.11.2018 o 14:53, explonder napisał: Szukam skryptu który będzie pozwalal kupienia potek za sztabki złota jak miało by to wyglądać Pisiadamy 48 Stanek złota klikamy na miksture speed dwa i dostajemy ja do eq Shopkeepers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explonder 1 Opublikowano 8 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 W dniu 6.11.2018 o 19:11, spadajokk napisał: Shopkeepers. Chodzi mi że wpisujesz potki o wyskakuje GUI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) @explonder wymagany: skellett Edytowane 8 listopada 2018 przez kijl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
explonder 1
Szukam skryptu który będzie pozwalal kupienia potek za sztabki złota jak miało by to wyglądać
Pisiadamy 48 Stanek złota klikamy na miksture speed dwa i dostajemy ja do eq
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi