EvoChestenchpl 8 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Kupię paczke paczkę RPG, która będzie wyglądała tak jak na ***.iq.pl, e**raft.pl Oczywiście za dobrą paczkę zapłacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 Obawiam się że będzie ciężko, ale na konkurencyjnym forum [m..forum] znajdziesz taką paczkę chyba nawet za darmo. EvoChestenchpl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvoChestenchpl 8 Opublikowano 5 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 Te paczki są z 2013roku i nie podobaja mi się =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 (edytowane) 11 minut temu, EvoChestenchpl napisał: Te paczki są z 2013roku i nie podobaja mi się =D Takie też są ale jest też nowa z 12 września, trzeba tylko umieć korzystać z internetu Ewentualnie @Kraftowanyxd może Ci taką za pieniążki zrobić. Edytowane 5 listopada 2018 przez jaku49 EvoChestenchpl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvoChestenchpl 8 Opublikowano 5 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 (edytowane) 8 minut temu, jaku49 napisał: Takie też są ale jest też nowa z 12 września, trzeba tylko umieć korzystać z internetu Ewentualnie @Kraftowanyxd może Ci taką za pieniążki zrobić. Widziałem tą paczkę, ale ona wygląda jak survival+rpg, a nie rpg z Questami, expowiskami. Oczywiście nie mówię, że paczka jest słaba, bo widać masę pracy włożonej w ten projekt. Edytowane 5 listopada 2018 przez EvoChestenchpl jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi