Może ktoś mi napisać to żeby nie było błędów? PLZ spami mi w konsoli, sama komenda działa, ale wyskakuje błąd w konsoli, a chciałbym aby nie było.
wyskakuje błąd:
[19:24:08 ERROR]: 'player's fly mode' is not an entity type (Moje Skyrpty.sk, line 257: if player's fly mode is %false%:')
[19:24:08 ERROR]: 'player's fly mode' is not an entity type (Moje Skyrpty.sk, line 261: if player's fly mode is %true%:')
[19:35:44 ERROR]: 'else' has to be placed just after an 'if' or 'else if' section (Moje Skyrpty.sk, line 265: else:')
command /tp [<offlineplayer>]:
trigger:
if player has permission "Tepanie":
if arg-1 is set:
if arg-1 is online:
teleport player to arg-1
send "&8» &fTWOJE&2IP&f.PL &8« &8» &7Zostales przeteleportowany do gracza &6%arg-1%"
else:
send "&fTWOJE&2IP&f.PL &8» &8» &7Gracz nie jest na serwerze!"
else:
send "&8* &fTWOJE&2IP&f.PL &8» &8» &7Poprawna Komenda Wpisz: &6/tp [Gracz]"
Pytanie
WPMEDomin 0
Może ktoś mi napisać to żeby nie było błędów? PLZ spami mi w konsoli, sama komenda działa, ale wyskakuje błąd w konsoli, a chciałbym aby nie było.
wyskakuje błąd:
[19:24:08 ERROR]: 'player's fly mode' is not an entity type (Moje Skyrpty.sk, line 257: if player's fly mode is %false%:')
[19:24:08 ERROR]: 'player's fly mode' is not an entity type (Moje Skyrpty.sk, line 261: if player's fly mode is %true%:')
[19:35:44 ERROR]: 'else' has to be placed just after an 'if' or 'else if' section (Moje Skyrpty.sk, line 265: else:')
Wstawiam w code, poprawiam nazwę tematu.
Notatka dodana przez stefanik11
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi