spadajokk 3 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Szukam skryptu na spawn ktory dziala tylko w świecie "WORLD" W innych światach ma byc napisane: "Ta komenda dostępna jest tylko na LOBBY gry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Troszkę zmodyfikowałem twój pomysł, ale myślę, że nie będzie Ci to przeszkadzało: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spadajokk 3 Opublikowano 2 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 15 godzin temu, stefanik11 napisał: Troszkę zmodyfikowałem twój pomysł, ale myślę, że nie będzie Ci to przeszkadzało: Dzieki Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spadajokk 3
Szukam skryptu na spawn ktory dziala tylko w świecie "WORLD"
W innych światach ma byc napisane: "Ta komenda dostępna jest tylko na LOBBY gry"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi