AdeeK211555 2 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 (edytowane) Witam, poszukuję skryptu na sklep coś tego typu ( , tylko w tym jest problem, że kaske robi na minus niestety) albo ktoś to naprawi, albo zrobi co innego jeden luj ważne by było coś działającego. Jestem w stanie zapłacić 20 ziko. Podsyłajcie na pw co macie. Edytowane 14 sierpnia 2020 przez xAxee Dodaję znaki diakrytyczne. Notatka dodana przez bludis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Wystarczy ci sam przykład (tj. Jeden dwa itemki) czy chcesz całe gotowe GUI? To GUI ma być ze stronami? Ma być potwierdzenie zakupu? Wersja serwera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdeeK211555 2 Opublikowano 1 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 (edytowane) Wersja: 1.8.8. Nie musi być potwierdzenia, wystarczy kliknąć i już daje do ekwipunku, najlepiej z 2 itemkami - czyli hełm i klata 4/3. Fajnie jakbyś jeszcze dodał komendę typu /dajmonety i /monety, a nie te /balance z Essentialsa. Edytowane 1 listopada 2018 przez LjayPL789 Dodaję znaki diakrytyczne. Notatka dodana przez bludis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Nie marnuj kasy ziomek. Ja ci to jutro ogarnę bo teraz jestem już zmęczony i nie dam rady myśleć PS. Pisałem to o 01.51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AdeeK211555 2
Witam, poszukuję skryptu na sklep coś tego typu (
, tylko w tym jest problem, że kaske robi na minus niestety) albo ktoś to naprawi, albo zrobi co innego jeden luj ważne by było coś działającego. Jestem w stanie zapłacić 20 ziko. Podsyłajcie na pw co macie.
Edytowane przez xAxeeDodaję znaki diakrytyczne.
Notatka dodana przez bludis
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi