xName1337x 2 Opublikowano 29 października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 października 2018 Chciał bym żeby ktoś mi napisał skrypt na błędne komendy. Na czym on polega? Polega on jeśli gracz wpiszę komende która nie istnieje, ma im powiedzieć " That Command doesnt exit, type help for more information" Example: /elelekakeek " That Command doesnt exit, type help for more information" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hardcor13480 0 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 Musisz wejść w plik spigot.yml i znaleźć linijke (u mnie 40-sta) o treści: unknown-command: &7Nieznana komenda! Wpisz &6/pomoc! i ją zmienić na swoją wiadomość ! Mam nadzieje ,że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spadajokk 3 Opublikowano 7 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2018 18 godzin temu, Hardcor13480 napisał: Musisz wejść w plik spigot.yml i znaleźć linijke (u mnie 40-sta) o treści: unknown-command: &7Nieznana komenda! Wpisz &6/pomoc! i ją zmienić na swoją wiadomość ! Mam nadzieje ,że pomogłem Nie mozna dodac tam kolorow. Plugin "CustomUnkownCommand" permisja dla widocznosci zles komendy: cuc.message Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hardcor13480 0 Opublikowano 7 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2018 46 minut temu, spadajokk napisał: Nie mozna dodac tam kolorow. Plugin "CustomUnkownCommand" permisja dla widocznosci zles komendy: cuc.message Oczywiście że można dodać tam kolory , musisz to zrobic umiejętnie albo użyć CustomUnkownCommand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xName1337x 2 Opublikowano 13 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 Dzięki! W dniu 6.11.2018 o 22:05, Hardcor13480 napisał: Musisz wejść w plik spigot.yml i znaleźć linijke (u mnie 40-sta) o treści: unknown-command: &7Nieznana komenda! Wpisz &6/pomoc! i ją zmienić na swoją wiadomość ! Mam nadzieje ,że pomogłem Hardcor13480 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 13 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xName1337x 2
Chciał bym żeby ktoś mi napisał skrypt na błędne komendy.
Na czym on polega?
Polega on jeśli gracz wpiszę komende która nie istnieje, ma im powiedzieć " That Command doesnt exit, type help for more information"
Example: /elelekakeek
" That Command doesnt exit, type help for more information"
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi