explonder 1 Opublikowano 24 października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 października 2018 szukam skryptu ktory bedzie dzialal tak: klikamy np na tabliczke otwiera nam sie qui z mozliwoscia wybrania trybu serwera xvsx czyli np w qui jest arena hard to wykonuje komende 1vs1 join hard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Centurion 220 Opublikowano 24 października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 października 2018 13 minut temu, explonder napisał: szukam skryptu ktory bedzie dzialal tak: klikamy np na tabliczke otwiera nam sie qui z mozliwoscia wybrania trybu serwera xvsx czyli np w qui jest arena hard to wykonuje komende 1vs1 join hard Mój stary skrypt nie wiem skąd, ale nadal działa: Dokładnie na lobby blokowałem wszystkie komendy oprócz tych wykonaj megadrop itp. Masz config więc wszystko powoli ogarniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explonder 1 Opublikowano 24 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2018 a gdzie kod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Centurion 220 Opublikowano 24 października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 października 2018 Teraz, explonder napisał: a gdzie kod ? Wysłałem Ci to w edytorze skrypt.pl Kliknij na ten "pastebin" i tam wszystko będziesz miał. explonder 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explonder 1 Opublikowano 24 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2018 1 minutę temu, Centurion napisał: Wysłałem Ci to w edytorze skrypt.pl Kliknij na ten "pastebin" i tam wszystko będziesz miał. widze czyli kompas otwiera qui ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Centurion 220 Opublikowano 24 października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 października 2018 Teraz, explonder napisał: widze czyli kompas otwiera qui ? Komenda kompas otwiera gui Dodaj użycie tej komendy na jakiś item i będziesz miał dość dobry wybór serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explonder 1 Opublikowano 24 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2018 1 minutę temu, Centurion napisał: Komenda kompas otwiera gui Dodaj użycie tej komendy na jakiś item i będziesz miał dość dobry wybór serwerów. jak dodac to do itemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Centurion 220 Opublikowano 24 października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 października 2018 (edytowane) Tego już nie sprawdzałem, ale powinno działać: on rightclick: if lore of player's tool is "&e&lWybierz serwer": execute player command "kompas" Edytowane 24 października 2018 przez Centurion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explonder 1 Opublikowano 24 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2018 12 minut temu, Centurion napisał: Tego już nie sprawdzałem, ale powinno działać: on rightclick: if lore of player's tool is "&e&lWybierz serwer": execute player command "kompas" nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
explonder 1
szukam skryptu ktory bedzie dzialal tak: klikamy np na tabliczke otwiera nam sie qui z mozliwoscia wybrania trybu serwera xvsx czyli np w qui jest arena hard to wykonuje komende 1vs1 join hard
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi