RydolRC 0 Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) Witam, Potrzebuję na serwer jakiegoś pluginu bądź skryptu na natylogout (wersja 1.8) Interesuje mnie bardzo by się zgrywał z funnyguids. Próbowałem na wiele sposobów, ale problemem jest to, że gdy ktoś się wyloguje, umiera, ale nie przyznaje punktów drugiemu graczowi. Mógłby ktoś mi w tym pomóc? Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 25 września 2018 przez RydolRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 30 września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 września 2018 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RydolRC 0
Witam,
Potrzebuję na serwer jakiegoś pluginu bądź skryptu na natylogout (wersja 1.8)
Interesuje mnie bardzo by się zgrywał z funnyguids. Próbowałem na wiele sposobów, ale problemem jest to, że gdy ktoś się wyloguje, umiera,
ale nie przyznaje punktów drugiemu graczowi.
Mógłby ktoś mi w tym pomóc? Z góry dziękuję za pomoc.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi