frixxx8 0 Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) siema zrobi ktoś mi te oto możliwości na 1.8: Pisanie na normalnym chacie jest widoczne na dziesięć kratek, wywołuje: &7[Nick] mówi: tekst. Komenda /sz (+/c) ma być widoczna tylko na dwie kratki, wywołuje: &7[Nick] szepcze: Ej... Komenda /k ma być widoczna na trzydzieści kratek, wywołuje ona: &7[Nick] krzyczy: Stój! Komenda /b ma być widoczna tylko na siedem kratek, wywołuje: &7(( [Nick]: Siema, co tam? ;] )) Komenda /me ma być widoczna tylko na siedem kratek, wywołuje: &d* [Nick] wyciąga papier z kieszeni. Komenda /do ma być widoczna tylko na siedem kratek, wywołuje: &5* Mężczyzna jest wysoki. (( [Nick] )) I ostatnia, czyli chat globalny /globalny [tekst], wywołuje: &9(( [Nick]: Siema! )) i niech kazda komenda ma oddzielną permisje dzieki Edytowane 25 września 2018 przez DeltaT Formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 prosze: Zaznaczysz moja odpowiedz jako najlepsza i dasz like? frixxx8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
frixxx8 0
siema zrobi ktoś mi te oto możliwości na 1.8:
Pisanie na normalnym chacie jest widoczne na dziesięć kratek, wywołuje:
&7[Nick] mówi: tekst.
Komenda /sz (+/c) ma być widoczna tylko na dwie kratki, wywołuje:
&7[Nick] szepcze: Ej...
Komenda /k ma być widoczna na trzydzieści kratek, wywołuje ona:
&7[Nick] krzyczy: Stój!
Komenda /b ma być widoczna tylko na siedem kratek, wywołuje:
&7(( [Nick]: Siema, co tam? ;] ))
Komenda /me ma być widoczna tylko na siedem kratek, wywołuje: