OtwieramSerwer 4 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Witam napisalby mi ktos skrypt na cos podobnego do jetpacka ? Nazwa : Latajace Buty Crafting : $#$ &/& *** $ - Czerwone Pochodnie # - Krzesiwo & - Wiadro Lawy * - Redstone Item : Diamentowe Buty Jesli by dalo rade to z paliwem ze 1l lecialby co 2 minuty Mialoby sie na nich dac latac dotad az jest paliwo Tankowanie w craftingu dowolne miejsce: Wegiel+Buty = 5l WiadroLawy+Buty = 15l Krzesiwo+Buty=20l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adamek 182 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Niezbyt rozumiem te linijki: $#$&/&***$ - Czerwone Pochodnie# - Krzesiwo& - Wiadro Lawy* - Redstone Tankowanie w craftingu dowolne miejsce:Wegiel+Buty = 5lWiadroLawy+Buty = 15lKrzesiwo+Buty=20l Wytłumaczysz bardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHersen1337 6 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Niezbyt rozumiem te linijki: $#$&/&***$ - Czerwone Pochodnie# - Krzesiwo& - Wiadro Lawy* - Redstone Tankowanie w craftingu dowolne miejsce:Wegiel+Buty = 5lWiadroLawy+Buty = 15lKrzesiwo+Buty=20l Wytłumaczysz bardziej?Buty po zrobieniu maja 1L benzyny, jesli w enchancie wlozysz buty i wegiel obok siebie dostaniesz buty z 5L benzyny, ktore lataja x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OtwieramSerwer 4 Opublikowano 14 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 (edytowane) Te znaczki to crafting butow A tankowanie wsadzasz buty na srodek np i obok wegiel czy cos innego i dodaje paliwo (wszystko w craftingu) Edytowane 14 września 2014 przez OtwieramSerwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adamek 182 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 (edytowane) Ah rozumiem, to już zabieram się za pisanieod razu mówię że wymagany będzie skQuery (sk+) :) Jak będzie gotowy to edytne ten post gdzieś... //edit Nie da się zrobić z tym odnawianiem, nie wykrywa nazwy w craftingu. :P będzie crafting butów z 10L i tyle, jak sie skonczato na śmietnik xd [ TU ] xd Edytowane 14 września 2014 przez AdamGrzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OtwieramSerwer 4 Opublikowano 14 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Ok Dzieki z gory ze sie zglosiles z pomoca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adamek 182 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 (edytowane) Proszę bardzo :> http://pastebin.com/TDxQHVzm * i nie poczeba żadnych pluginów oprócz Skript. Taki mądry jestem <3 Edytowane 14 września 2014 przez AdamGrzegorz mati770ka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 @up do tego trzeba skQuery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adamek 182 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 (edytowane) Wiem... ;pPomyliłem się, do craftingu poczeba Edytowane 14 września 2014 przez AdamGrzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
OtwieramSerwer 4
Witam napisalby mi ktos skrypt na cos podobnego do jetpacka ?
Nazwa : Latajace Buty
Crafting :
$#$
&/&
$ - Czerwone Pochodnie
# - Krzesiwo
& - Wiadro Lawy
* - Redstone
Item : Diamentowe Buty
Jesli by dalo rade to z paliwem ze 1l lecialby co 2 minuty
Mialoby sie na nich dac latac dotad az jest paliwo
Tankowanie w craftingu dowolne miejsce: