Mam pytanie Dlaczego na "enderchest" jak jest 0 graczy nie da się wejść tylko trzeba czekać, aż się w konsoli pliki przeładują ja teraz kupuje serwer na "titanaxe" i tam nie trzeba czekać nic się nie przeładowuje strasznie mnie to ciekawi, czyż by enderchest robiło jakieś nie uczciwe praktyki? Jak ktoś wie może napisać, jak mu się nie spieszy i proszę żeby osoby, które chcą mi napisać, że enderchest to dobry hosting i wszystko gra to nawet niech nie piszą, bo tak nie jest! Dziękuje.
Edytowane przez LjayPL789 Poprawiam interpunkcję oraz ortografię; poprawiam tytuł tematu na bardziej zrozumiały.
Poprawiam interpunkcję oraz ortografię; poprawiam tytuł tematu na bardziej zrozumiały.
Pamiętaj, że przeglądarka poprawia błędy na czerwono i wypadałoby je poprawić.
Pytanie
WiktorMasteR 19
Mam pytanie Dlaczego na "enderchest" jak jest 0 graczy nie da się wejść tylko trzeba czekać, aż się w konsoli pliki przeładują ja teraz kupuje serwer na "titanaxe" i tam nie trzeba czekać nic się nie przeładowuje strasznie mnie to ciekawi, czyż by enderchest robiło jakieś nie uczciwe praktyki? Jak ktoś wie może napisać, jak mu się nie spieszy i proszę żeby osoby, które chcą mi napisać, że enderchest to dobry hosting i wszystko gra to nawet niech nie piszą, bo tak nie jest! Dziękuje.
Edytowane przez LjayPL789Poprawiam interpunkcję oraz ortografię; poprawiam tytuł tematu na bardziej zrozumiały.
Poprawiam interpunkcję oraz ortografię; poprawiam tytuł tematu na bardziej zrozumiały.
Pamiętaj, że przeglądarka poprawia błędy na czerwono i wypadałoby je poprawić.
Notatka dodana przez bludis
https://skript.pl/temat/29535-dlaczego-na-jednym-hostingu-mo%C5%BCna-wej%C5%9B%C4%87-na-serwer-przed-za%C5%82adowaniem-plik%C3%B3w-a-na-drugim-tak-nie-jest/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi