Qotrek 12 Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 Witam, poszukuje skryptu. który po wpisaniu /ping <nick> wyświetli aktualny ping gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 Proszę: jeżeli mój skrypt działa zaznacz moja odp jako najlepsza i daj like command /ping [<player>]: trigger: if arg 1 is set: send "&aPing %player arg%: &6%player arg's ping%" else: send "&aTwoj ping: &6%player's ping%" Qotrek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qotrek 12 Opublikowano 14 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 (edytowane) 1 minutę temu, xAxee napisał: Proszę: jeżeli mój skrypt działa zaznacz moja odp jako najlepsza i daj like command /ping [<player>]: trigger: if arg 1 is set: send "&aPing %player arg%: &6%player arg's ping%" else: send "&aTwoj ping: &6%player's ping%" Dzięki ~ Do zamknięcia Edytowane 14 września 2018 przez Qotrek dodanie 2 słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qotrek 12 Opublikowano 14 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 8 minut temu, xAxee napisał: Proszę: jeżeli mój skrypt działa zaznacz moja odp jako najlepsza i daj like command /ping [<player>]: trigger: if arg 1 is set: send "&aPing %player arg%: &6%player arg's ping%" else: send "&aTwoj ping: &6%player's ping%" przez pierwsza minute pisało - 4412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 Teraz, Qotrek napisał: przez pierwsza minute pisało - 4412 może taki miałeś a teraz działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qotrek 12 Opublikowano 14 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 Teraz, xAxee napisał: może taki miałeś a teraz działa? tak, teraz jest 52/53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DeltaT Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Qotrek 12
Witam, poszukuje skryptu. który po wpisaniu /ping <nick> wyświetli aktualny ping gracza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi