Rejszpat 378 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Mi się wydaje, że to błąd w stylu, który wypada zgłosić tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 8 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 1 minutę temu, DeltaT napisał: Mi się wydaje, że to błąd w stylu, który wypada zgłosić tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Myślałem o edytorze, a nie o stylu jak to pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Ikonki są w stylu przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 8 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 1 minutę temu, DeltaT napisał: Ikonki są w stylu przecież Przypomniałem sobie o tym, jak już napisałem wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 11 września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 września 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi