RometXD2 0 Opublikowano 1 września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 września 2018 (edytowane) Witam! Otóż mam problem z jednym skryptem. Otóż gdy klikam "Odbierz wypłate" to jej nie dostaje. Np. mam 100 wypłaty do odebrania, a gdy klikam odbieram 0. Następny błąd jest taki że jak klikam "Opuść Pracę" wyskakuję mi się "Gratulację, dołączyłeś do nowej Pracy!" Proszę o Pomoc! SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 3 września 2018 przez LjayPL789 Usuwam pogrubienie; zamieniam pastebin'a na code.sk. Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ekhemek 1 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Pierwsze pytanie, masz wgraną ekonomie na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RometXD2 0
Witam!
Otóż mam problem z jednym skryptem.
Otóż gdy klikam "Odbierz wypłate" to jej nie dostaje. Np. mam 100 wypłaty do odebrania, a gdy klikam odbieram 0. Następny błąd jest taki że jak klikam "Opuść Pracę" wyskakuję mi się "Gratulację, dołączyłeś do nowej Pracy!"
Proszę o Pomoc!
SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Usuwam pogrubienie; zamieniam pastebin'a na code.sk.
Notatka dodana przez bludis
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi