Witam, mam taki problem że, przy reloadowaniu, skript bierze dowolną linijkę z loop all players oraz drugą (w innych eventach) i wywala eror że mam dopisać -1/-2/-3 itp.
Po dopisaniu -1 nie działa
Przykład skryptu
every 6 seconds: loop all players: display "{@bar.1}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1 wait 1 second display "{@bar.2}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1 wait 1 second display "{@bar.3}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1 wait 1 second display "{@bar.4}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1 wait 1 second display "{@bar.5}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1 wait 1 second display "{@bar.koniec}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1
Pytanie
herhor67 916
Witam, mam taki problem że, przy reloadowaniu, skript bierze dowolną linijkę z loop all players oraz drugą (w innych eventach) i wywala eror że mam dopisać -1/-2/-3 itp.
Po dopisaniu -1 nie działa
Przykład skryptu
every 6 seconds: loop all players: display "{@bar.1}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1 wait 1 second display "{@bar.2}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1 wait 1 second display "{@bar.3}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1 wait 1 second display "{@bar.4}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1 wait 1 second display "{@bar.5}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1 wait 1 second display "{@bar.koniec}" on bossbar with 100 percent by 1 seconds for loop-player-1Opcje mam ustawione, tylko tu nie wklejałem
P.s. Niedawno wszystko działało.
https://skript.pl/temat/2920-loop-player/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi