TheAdamos 24 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2018 Sielloł, nie wiem na co napisać skrypt, nudzi mi się, a nie chcę takiej wiedzy marnować... KtoŚ coŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2018 Nie wiem czy da się w skrypcie ale na : Topki gildii i graczy w hologramie dopasowane do FunnyGuilds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 26 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2018 10 godzin temu, TheAdamos napisał: Sielloł, nie wiem na co napisać skrypt, nudzi mi się, a nie chcę takiej wiedzy marnować... KtoŚ coŚ? Odsyłam do tego tematu i mojej wypowedzi. Jeżeli jesteś w stanie coś co opisałem zrobić w skripcie, to gwarantuję ci, że przez dwa tygodnie będę wszystkie dostępne reputacje przypinał do twoich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheAdamos 24
Sielloł, nie wiem na co napisać
skrypt, nudzi mi się, a nie chcę takiej wiedzy marnować...
KtoŚ coŚ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi