Witam mam problem najprawdopodobniej z argumentami tak mi się wydaję. wszystko z inventory click mam dobrze nie działa mi ta komenda gdy są 4 argumenty z 2 wszystko działa nie działa ban czasowy czyli to pierwsze i ban permanentny czyli ten drugi a kick czyli 3 ostatni już działa nie kumam tego pls help jak chce ktoś więcej info niech pisze w kom co napisać
command /aban [<text>] [<text>] [<text>] [<text>]:
permission: ban.albany
trigger:
if arg 1 is "gracze":
if arg 2 is "&cBan Czasowy":
if arg 3 is not set:
if arg 4 is not set:
loop all players:
set {_} to skull of loop-player named "%loop-player%"
add {_} to {_glowki::*}
open chest with 5 rows named "&aGracze!:" to player
loop {_glowki::*}:
set player's current inventory's slot ((loop-index parsed as integer)-1) to {_glowki::%loop-index%} with lore "&aKliknij Na Mnie Żeby Wybrać Mi Powód!"
else:
if arg 2 is "&cBan Permamentny":
if arg 3 is not set:
if arg 4 is not set:
loop all players:
open chest with 5 rows named "&9Gracze!:" to player
set player's current inventory's slot ((loop-index parsed as integer)-1) to {_glowki::%loop-index%} with lore "&aKliknij Na Mnie Żeby Wybrać Mi Powód!"
else:
if arg 2 is "&cKick":
if arg 3 is not set:
if arg 4 is not set:
loop all players:
open chest with 5 rows named "&bGracze!:" to player
Pytanie
albertinio 6
Witam mam problem najprawdopodobniej z argumentami tak mi się wydaję. wszystko z inventory click mam dobrze nie działa mi ta komenda gdy są 4 argumenty z 2 wszystko działa nie działa ban czasowy czyli to pierwsze i ban permanentny czyli ten drugi a kick czyli 3 ostatni już działa nie kumam tego pls help jak chce ktoś więcej info niech pisze w kom co napisać
https://skript.pl/temat/29145-problem-z-najprawdopodobniej-argumentami/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi