RUDAZZ 0 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Zrobi mi ktoś skrypt na komende /tpaoff i /tpaon Skrypt miał by właczac komende /tpa i wyłaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 command /atpa [<text>]: permission: admin.tpa trigger: if arg 1 is "on": if {tpa} is false: broadcast "Tpa zostalo wlaczone" set {tpa} to true stop if arg 1 is "off": if {tpa} is true: broadcast "Tpa zostalo wylaczone" set {tpa} to false stop on command: if {tpa} is false: if command is "tpa %arguments%" or "tpa" or "etpa" or "etpa %arguments%" or "essentials:tpa" or "essentials:tpa %arguments%": cancel event send "Tpa jest wylaczone" to the player Komenda: /atpa <on/off> - włącza lub wyłącza tpa. Mam nadzieje, że wiadomości sam sobie ogarniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RUDAZZ 0
Zrobi mi ktoś skrypt na komende /tpaoff i /tpaon
Skrypt miał by właczac komende /tpa i wyłaczac
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi