Uzi 20 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Witam, Jak podpiąć domene pod serwer ts. Domene mam na nazwa.pl a ts na vps da się jakoś to podpiąć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 (edytowane) _ts3._udp.twojeip. 86400 IN SRV 0 5 PORT twojeip. - Tutaj jest potrzebny rekord SRV ipserweravps A - Tutaj jest potrzebny rekord A twojeip - wpisujesz domene której chcesz używać PORT- wpisujesz port Edytowane 22 sierpnia 2018 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzi 20 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Niestety nie mam portu serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Teraz, Uzi napisał: Niestety nie mam portu serwera Domyślny port to 9987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzi 20 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Chyba dobrze Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Teraz, Uzi napisał: Chyba dobrze Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi