Witam mam taki problem, że chcę zrobić bana po śmierci ale żeby nie był odliczany np ""wait 1 day" tylko w zmiennej;
on death of player: set {maniec.%player%} to 20 wait 10 seconds kick the player due to "Odbanuj sie na www.***.pl" on respawn: wait 10 ticks send "&cZmarles" to playeron connect: if {maniec.%player%} is set: kick the player due to "Odbanuj sie na www.***.pl" every 1 real seconds: loop all players: if {maniec.%loop-player%} is set: remove 1 from {maniec.%loop-player%} broadcast "maniec - %{maniec.%player%}%" if {maniec.%loop-player%} is 0: delete {maniec.%loop-player%}
Mam coś takiego, ale nie działa jeżeli gracz dednie to ciągle ma bana :D (jeżeli wyjdzie z serwera to nie odlicza już sekund temu graczowi.)
Pytanie
Maniec 0
Witam mam taki problem, że chcę zrobić bana po śmierci ale żeby nie był odliczany np ""wait 1 day" tylko w zmiennej;
on death of player: set {maniec.%player%} to 20 wait 10 seconds kick the player due to "Odbanuj sie na www.***.pl" on respawn: wait 10 ticks send "&cZmarles" to playeron connect: if {maniec.%player%} is set: kick the player due to "Odbanuj sie na www.***.pl" every 1 real seconds: loop all players: if {maniec.%loop-player%} is set: remove 1 from {maniec.%loop-player%} broadcast "maniec - %{maniec.%player%}%" if {maniec.%loop-player%} is 0: delete {maniec.%loop-player%}Mam coś takiego, ale nie działa jeżeli gracz dednie to ciągle ma bana :D (jeżeli wyjdzie z serwera to nie odlicza już sekund temu graczowi.)
Edytowane przez tropereksWypad z stroną :|
https://skript.pl/temat/2910-czasowy-ban/Udostępnij na innych stronach
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi