Parczik 7 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Pomoże mi ktoś i napisze skrypt na otwieranie skrzynek? NIE NIE WALONYCH LOSOWAŃ Z CSa Tylko takie coś że jak kliknę na przedmiot (sugar) (bo na cukier mam teksturkę skrzynki) i jest nazwane "&eSkrzynka LVL1" i jeśli mam w ekwipunku klucz (bowl) (też mam na misce teksturkę klucza) i nazwie "&eKlucz LVL1" to wtedy daje mi wybrane rzeczy (sam sobie ustawie) w skrócie... Jeśli mam skrzynkę i klucz o wymaganej nazwie to da mi wybrane przedmioty... Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 159 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 (edytowane) On click with sugar: if name of event-item is sugar named "cos lv1": if player has 1 bowl named "cos lv1": remove 1 bowl named "cos lv1" from player's inventory remove 1 sugar named "cos lv1" from player's inventory give 4 diamonds to player Edytowane 17 sierpnia 2018 przez LeviBoyPL Dodaje code. Notatka dodana przez bludis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 ok ok tyle wiem ale mi chodziło aby było wymuszenie że gracz musi mieć jeszcze klucz a jeśli klucza nie ma to się nie otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 159 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 W trzeciej linijce masz przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 ohh... sr nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Parczik 7
Pomoże mi ktoś i napisze skrypt na otwieranie skrzynek?
NIE NIE WALONYCH LOSOWAŃ Z CSa
Tylko takie coś że jak kliknę na przedmiot (sugar) (bo na cukier mam teksturkę skrzynki) i jest nazwane "&eSkrzynka LVL1"
i jeśli mam w ekwipunku klucz (bowl) (też mam na misce teksturkę klucza) i nazwie "&eKlucz LVL1"
to wtedy daje mi wybrane rzeczy (sam sobie ustawie)
w skrócie... Jeśli mam skrzynkę i klucz o wymaganej nazwie to da mi wybrane przedmioty... Z góry dziękuje
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi