Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Witam, mam dla was okazję. Mogę wam wykupić voucher na wybrany przez was serwer gier i płacicie 50% mniej, poprzez psc/przelew bankowy. Przykład: wybierasz serwer gier za 50zł, ja odejmuję od tego 50% i robisz mi przelew te 25zł, a ja Ci wysyłam voucher na serwer. Ogólnie na enderchest uzbierało mi się +1000 zł, a chciałbym to zamienić na prawdziwe pieniądze. Przypomnę, że pieniądze z enderchest można przelać na hostandplay :) Obsługiwane hostingi: enderchest.pl, hostandplay, pukawka (co do pukawki, to maksymalna wartość serwera po odjęciu 50% nie może przekraczać 20zł) Chętni pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 XD Ale ivall skąd mamy pewność że wyślesz voucher? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 13 minut temu, Addiss9 napisał: XD Ale ivall skąd mamy pewność że wyślesz voucher? Można zaufać Ogólnie nie mam co robić z tym hajsem, bo serwerów już prawie nie mam (ostatni umiera), a zostało 1200zł, poza tym, można na początek kupić serwer za 50 groszy i zobaczyć, że nie oszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 a od psc przyjmujesz bez prowizji > ? czy są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 (edytowane) 29 minut temu, Addiss9 napisał: a od psc przyjmujesz bez prowizji > ? czy są ? Chciałbym dostać całą kwotę po odjęciu 50% czyli, że wychodzi np 2zł to chciałbym tyle mieć na koncie Edytowane 10 sierpnia 2018 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi