Witam, robię swój server minecraft 1.7.2 i nie do końca potrafię pisać skrypty
był bym wdzięczny jak by ktoś kto się na tym zna dał mi taki skrypt:
(Różdżka Spowolnienia)
przyzywana:
/klatwa
i dalej nie umiem...
chciał bym różdżkę klątwy (spowolnienia)
która dawała by spowolnienie 4 na 3 sekundy
klątwę rzucało by się LPM (lewym myszki) i w odległości 10 kratek po kliknięciu lewym myszki w stronę osoby wylatywały by particle o kolorze fioletowym i z efektem takim jaki wydaje golem podczas animacji śmierci a podczas kliknięcia LPM aby był dźwięk fajerwerek (Ich wybuchu) a osoba która dostała klątwą dostawała by napis "(nick osoby która rzuciła klątwę) rzucił na ciebie klątwę!
Wszystkie nazwy, opisy i inne proszę napisać swoim nickiem = jak masz nick "ZiemniaczekPL" aby nazwa różdżki była "ZiemniaczekPL" tak będzie mi najwygodniej edytować skrypt
a po
on rightclick with (nazwa itemu):
ma być
if name if player's tool is "&6&lAmulet &d&lLeczenia"
A tam... Jak ktoś się na tym zna to dobrze napisze
Pytanie
Parczik 7
Witam, robię swój server minecraft 1.7.2 i nie do końca potrafię pisać skrypty
był bym wdzięczny jak by ktoś kto się na tym zna dał mi taki skrypt:
(Różdżka Spowolnienia)
przyzywana:
/klatwa
i dalej nie umiem...
chciał bym różdżkę klątwy (spowolnienia)
która dawała by spowolnienie 4 na 3 sekundy
klątwę rzucało by się LPM (lewym myszki) i w odległości 10 kratek po kliknięciu lewym myszki w stronę osoby wylatywały by particle o kolorze fioletowym i z efektem takim jaki wydaje golem podczas animacji śmierci a podczas kliknięcia LPM aby był dźwięk fajerwerek (Ich wybuchu) a osoba która dostała klątwą dostawała by napis "(nick osoby która rzuciła klątwę) rzucił na ciebie klątwę!
Wszystkie nazwy, opisy i inne proszę napisać swoim nickiem = jak masz nick "ZiemniaczekPL" aby nazwa różdżki była "ZiemniaczekPL" tak będzie mi najwygodniej edytować skrypt
a po
on rightclick with (nazwa itemu):
ma być
if name if player's tool is "&6&lAmulet &d&lLeczenia"
A tam... Jak ktoś się na tym zna to dobrze napisze
z góry dziękuje!!!!!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi