WiktorMasteR 19 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 witam jak mogę zamienić treść wiadomości braku dostępu do komendy na swoją własną przykład zmiana wiadomości nie masz dostępu do tej komendy na brak uprawnie jeśli chcesz mi doradzić coś co nie jest skryptem to proszę nawet nie odpowiadaj nie chodzi mi też o zamianę komend w essentials to był tylko przykład i najlepiej żeby zamieniało tą wiadomości tylko w jednej komendzie np. /repair za pomocną odpowiedź dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) jeżeli komenda jest z essentials to prosze bardzo: on command: if command is "repair": if player doesn't have permission "essentials.repair": cancel event send "&cBrak uprawnien." Edytowane 7 sierpnia 2018 przez knugi "" WiktorMasteR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiktorMasteR 19 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WiktorMasteR 19
witam jak mogę zamienić treść wiadomości braku dostępu do komendy na swoją własną
przykład
zmiana wiadomości nie masz dostępu do tej komendy na brak uprawnie
jeśli chcesz mi doradzić coś co nie jest skryptem to proszę nawet nie odpowiadaj
nie chodzi mi też o zamianę komend w essentials to był tylko przykład
i najlepiej żeby zamieniało tą wiadomości tylko w jednej komendzie np. /repair
za pomocną odpowiedź dam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi