Alchemist10 3 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 (edytowane) Witam napisałby mi ktoś skrypt na Pierożki. Potrzebuje go na mniej więcej szybko. Z góry dziękuje. (Wiem że się da na samym Skript) Niech moc będzie z wami! Edytowane 2 sierpnia 2018 przez nicku1 Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez Nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 1 godzinę temu, Alchemist10 napisał: Witam napisałby mi ktoś skrypt na Pierożki Potrzebuje go na mniej więcej szybko. Z góry dziękuje (Wiem że się da na samym Skript) Niech moc będzie z wami! Słaba jest moc, mocą jestem słaby. Naucz mnie mistrzu jedi o pierożkach, bo z danych podanych nam ciężko jakikolwiek sens wysnuć. Jedyne co zrobić możemy to strzelać jak ten stormtrooper na ślepo. Ps. poszukaj sobie w google, pełno tego tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Alchemist10 3
Witam napisałby mi ktoś skrypt na Pierożki. Potrzebuje go na mniej więcej szybko. Z góry dziękuje. (Wiem że się da na samym Skript)
Niech moc będzie z wami!
Edytowane przez nicku1Poprawiam formatowanie.
Notatka dodana przez Nicku
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi