MCMPKiller 0 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 Potrzenuje skryptu na prison z komendami - /rankup /ru Sprzedaż na tabliczkach Mam pluginy: -Essentials -Permissions Ex -Vault -Skript -Wild Skript -PlotMe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 Proszę, pańskie życzenie: command /rankup: aliases: ru trigger: stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MCMPKiller 0 Opublikowano 29 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2018 @LuckyPotato ale to jest kawałek który tylko komende i nic a nic nie robi wiem bo ja pisze sam ale potrzebuje pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 29 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2018 A napisałeś gdzieś tam że ta komenda ma coś robić? Jedyne co podałeś to że ma być na prison, więc ja pytam - skąd my mamy wiedzieć jak ty sobie wyobrażasz prison, do czego ma się odnosić ta komenda, na jakich danych ma się opierać? Co znaczy te 'sprzedaz na tabliczkach' i na co nam aktualnie lista twoich pluginów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MCMPKiller 0
Potrzenuje skryptu na prison z komendami
- /rankup /ru
Sprzedaż na tabliczkach
Mam pluginy:
-Essentials
-Permissions Ex
-Vault
-Skript
-Wild Skript
-PlotMe