SiepeK 3 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 (edytowane) Witam witam! Jako, że ostatnio bardzo się nudzę, pomyślałem, że może wpadnę do kogoś do administracji? : v A więc tu widzicie realizację. Mój projekt z Yxu_ nie wypalił (ze mną) - Znaczy, wypalił, szczerze polecam, jeszcze nie otwarty, ale chodzi o to że.. po prostu mnie wyrzucono A więc Przejdę do sedna 3 2 1 let's go! ======================================================================================= Zostanę: - Administratorem, - Moderatorem, - Budowniczym -I tak dalej. Byle żeby nie technik i sponsor. ======================================================================================= ======================================================================================= Oferuję: - Brak wulgaryzmów - Znajomość tego, co robię. - Pomocy innym. - (Każda ranga) pomoc w budowie. - Pasuje mi wszystko, nawet serwer wlasnie postawiony, nie wybudowany nawet (Tak jest najlepiej), tylko nie IzIhAcE MediuMhaCe itd itd. - Discorda. Niestety nie posiadam mikrofonu oraz hamachi. ======================================================================================= ======================================================================================= Oczekuję: - Serwera, który nie umrze po miesiącu - Stałą rangę, of course, - Nie IzIhace itd. - Miłej ekipy. - Jak najlepiej - Serwera discord. - Serwer nie-hamachi. - Jeśli serwer będzie na modach, paczki której raczej da się uciągnąć. ======================================================================================= ======================================================================================= A więc, dotarliscie panstwo na koniec tego watku! Brawo! Chcialbym tylko oglosic, że jeśli będzie GG, TeamSpeak itd to przykro mi, nie wejdę. Mam tylko discorda, bez mikrofonu, a nie mam miejsca na TS'a Ojejku, zapomniałem! Jeszcze dwie kategorie. ======================================================================================= ======================================================================================= Portfolio:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ======================================================================================= ======================================================================================= Kontakt: Discord: SiepeK#6139 ======================================================================================= Dziękuję za przeczytanie! Edytowane 28 lipca 2018 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Tak szczerze to budowle nie zapierają oddechu w piersiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiepeK 3 Opublikowano 27 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 @up no tak, w końcu za dużo w tym roku nie budowałem; są one z poprzednich lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 2 godziny temu, SiepeK napisał: @up no tak, w końcu za dużo w tym roku nie budowałem; są one z poprzednich lat Dlatego zanim się gdzieś ogłaszasz, zbuduj coś by wzbogacić portfolio. Trzeba się pokazać z najlepszej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyniu333 24 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 Czemu nie napiszesz, że masz 11 lat? Kabooxx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi