Skocz do zawartości

Admin, budowniczy, moderator, tylko nie Technik i Sponsor - Zostanę

SiepeK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam witam!
Jako, że ostatnio bardzo się nudzę, pomyślałem, że może wpadnę do kogoś do administracji?
: v A więc tu widzicie realizację.
Mój projekt z Yxu_ nie wypalił (ze mną) - Znaczy, wypalił, szczerze polecam, jeszcze nie otwarty, ale chodzi o to  że..
po prostu mnie wyrzucono :x
A więc

Przejdę do sedna
3 2 1 let's go!

=======================================================================================
Zostanę:
- Administratorem,

- Moderatorem,

- Budowniczym

-I tak dalej. Byle żeby nie technik i sponsor.

=======================================================================================

Oferuję:
- Brak wulgaryzmów

- Znajomość tego, co robię.

- Pomocy innym.
- (Każda ranga) pomoc w budowie.

-  Pasuje mi wszystko, nawet serwer wlasnie postawiony, nie wybudowany nawet (Tak jest najlepiej), tylko nie IzIhAcE MediuMhaCe itd itd.

- Discorda.
Niestety nie posiadam mikrofonu oraz hamachi.

Oczekuję:
- Serwera, który nie umrze po miesiącu

- Stałą rangę, of course,

- Nie IzIhace itd.

- Miłej ekipy.

- Jak najlepiej - Serwera discord.

- Serwer nie-hamachi.

- Jeśli serwer będzie na modach, paczki której raczej da się uciągnąć.

A więc, dotarliscie panstwo na koniec tego watku!
Brawo! :)

Chcialbym tylko oglosic, że jeśli będzie GG, TeamSpeak itd to przykro mi, nie wejdę.
Mam tylko discorda, bez mikrofonu, a nie mam miejsca na TS'a

Ojejku,  zapomniałem! Jeszcze dwie kategorie.

Portfolio:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Kontakt:
Discord: SiepeK#6139

Dziękuję za przeczytanie!

Edytowane przez PoweredDragon

2 godziny temu, SiepeK napisał:

@up no tak, w końcu za dużo w tym roku nie budowałem; są one z poprzednich lat ?

Dlatego zanim się gdzieś ogłaszasz, zbuduj coś by wzbogacić portfolio. Trzeba się pokazać z najlepszej strony.

• bvcz zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...