Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.

Gdyż nikt mi nic nie zleca to nie chcę mi się samemu pisać pluginów po prostu jestem leniwy gdy ktoś mi nie płaci. Dlatego szukam osoby która będzie ze mną pisała pluginy na tryby sky-wars, survival-games oraz inne.

Jeżeli ktoś ogarnia [jave,bukkita], potrafi współpracować to zapraszam na discord: mcuz0#5105

Oczywiście po napisaniu pluginu wstawiamy go na yt oraz jakieś fora sprzedajemy i dzielimy na ilość ludzi która pisała ten plugin!

Szukam jednej osoby. Chyba że zgłosi się dwóch ludzi to wtedy zobaczymy!

discord: mcuz0#5105

Edytowane przez mcuZ
https://skript.pl/temat/28168-osoby-kt%C3%B3ra-b%C4%99dzie-pisa%C5%82a-ze-mn%C4%85-pluginy-na-zam%C3%B3wienie/

9 minut temu, mcuZ napisał:

Siema.

Gdyż nikt mi nic nie zleca to nie chcę mi się samemu pisać pluginów po prostu jestem leniwy gdy ktoś mi nie płaci. Dlatego szukam osoby która będzie ze mną pisała pluginy na tryby sky-wars, survival-games oraz inne.

Jeżeli ktoś ogarnia [jave,bukkita], potrafi współpracować to zapraszam na discord: mcuz0#5105

Oczywiście po napisaniu pluginu wstawiamy go na yt oraz jakieś fora sprzedajemy i dzielimy na ilość ludzi która pisała ten plugin!

Szukam jednej osoby. Chyba że zgłosi się dwóch ludzi to wtedy zobaczymy!

discord: mcuz0#5105

Wszystko fajnie tylko..... Masz umiejętność pisania pluginów?

58 minut temu, Sop24PL napisał:

Wszystko fajnie tylko..... Masz umiejętność pisania pluginów?

Przeczytaj to co ja napisałem i przeczytaj to co ty napisałeś a następnie radzę udać się do lekarza

Teraz, mcuZ napisał:

Przeczytaj to co ja napisałem i przeczytaj to co ty napisałeś a następnie radzę udać się do lekarza

Przyganiał kocioł garnkowi, a sam nasmolił nawet gorszego posta, bo @Sop24PL przynajmniej nie robił wycieczek osobistych :nokappa:

Teraz, Libter napisał:

Przyganiał kocioł garnkowi, a sam nasmolił nawet gorszego posta, bo @Sop24PL przynajmniej nie robił wycieczek osobistych :nokappa:

"[szukam] Osoby która będzie pisała ze mną pluginy na zamówienie"

1 minutę temu, mcuZ napisał:

"[szukam] Osoby która będzie pisała ze mną pluginy na zamówienie"

Ale chodziło mi czy ty umiesz to robić czy tylko piszesz tak a potem się okaże że ktoś będzie robił za cb.

1 minutę temu, Sop24PL napisał:

Ale chodziło mi czy ty umiesz to robić czy tylko piszesz tak a potem się okaże że ktoś będzie robił za cb.

no raczej nikt by sobie na to nie pozwolił: ostatni film masz src

https://www.youtube.com/channel/UCaAfQVj-R7eeYcHNcNLLdJA

5 minut temu, mcuZ napisał:

no raczej nikt by sobie na to nie pozwolił: ostatni film masz src

https://www.youtube.com/channel/UCaAfQVj-R7eeYcHNcNLLdJA

No dobra nie czepiam się

• bvcz zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...