Afrapul 0 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Witam, potrzebuje skryptu na rzucane TNT Otóz po zebraniu 9 stakow tnt gracz wpisuje /tnt i zyskuje Blaze roda nazwanego "&c&lRzut Tnt" Rzut polega na tym, ze zabiera 32 tnt od gracza i wystrzela jednym TNT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alchemist10 3 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Ziom ja ci dam na jutro skrypt z rzucanym tnt po którym wpisaniu /dajtnt ma się TNT k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Afrapul 0 Opublikowano 10 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Ale chce taki jak opisałem wyżej, a nie zwykły skrypt na Rzucane TNT to sam potrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Gość ZiemniaQ Opublikowano 11 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 12 godzin temu, Afrapul napisał: Ale chce taki jak opisałem wyżej, a nie zwykły skrypt na Rzucane TNT to sam potrafie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Afrapul 0
Witam, potrzebuje skryptu na rzucane TNT
Otóz po zebraniu 9 stakow tnt gracz wpisuje /tnt i zyskuje Blaze roda nazwanego "&c&lRzut Tnt"
Rzut polega na tym, ze zabiera 32 tnt od gracza i wystrzela jednym TNT
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi