Hasakey 0 Opublikowano 6 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2018 Cześć, szukam działającego pluginu na skrypty na wersję 1.9 i nie mogę znaleźć. Ktoś wie gdzie mogę pobrać plugin ? poprosiłbym o linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiand 5 Opublikowano 6 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2018 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 6 lipca 2018 przez adiand Hasakey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hasakey 0 Opublikowano 6 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2018 (edytowane) W dniu 6.07.2018 o 19:34, adiand napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Trzeba coś do tego pluginu jeszcze może coś pobrać? wywala mi w konsoli trochę błędów Pobrałem najnowszą wersję Edytowane 6 sierpnia 2018 przez Heku Wstawiam na code.sk Notatka dodana przez Heku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiand 5 Opublikowano 6 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2018 [10:54:53 WARN]: the lore of (unspecified)#getCurrentItem is already a text, so you should not put it in one (e.g. the lore of (unspecified)#getCurrentItem instead of "%the lore of (unspecified)#getCurrentItem%") (kKits.sk, line 169: set {_lore::*} to split "%lore of event.getCurrentItem()%" by "||"') [10:54:53 WARN]: the inventory name of the open inventory of loop-player is already a text, so you should not put it in one (e.g. the inventory name of the open inventory of loop-player instead of "%the inventory name of the open inventory of loop-player%") (kKits.sk, line 205: if "%inventory name of loop-player's current inventory%" is "&eZestawy":') [10:54:53 WARN]: the lore of loop-value-2 is already a text, so you should not put it in one (e.g. the lore of loop-value-2 instead of "%the lore of loop-value-2%") (kKits.sk, line 208: if "%lore of loop-value-2%" doesn't contain "&7Dostepny za: &aTeraz":') Potrzebujesz do tego biblioteki pod którą skrypt został napisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hasakey 0
Cześć, szukam działającego pluginu na skrypty na wersję 1.9 i nie mogę znaleźć.
Ktoś wie gdzie mogę pobrać plugin
? poprosiłbym o linka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi