Hejcia mam pytanko, komu by się spodobał taki serwer na zasadzie survivalu ale nie tylko
Tutaj są moje zwariowane pomysły, prawa zastrzeżone xD <- rly
* Bronie palne, które craftujemy u broń mistrza (może craftować tylko w niektóre dni i zazwyczaj craftowanie zajmuję mu 1 - 2 dni.) a żeby samemu craftować to trzeba zrobić u niego licencje która kosztuje np. 25$ tyś. dolarków * Ekonomia, pieniądze dostajemy z mobów * po świecie survivalowym spawnują się różne lepsze potwory, w tym kilka bossów. * Lepsze minerały, z których można robić bronie/narzędzia u kowala. (również craftuję tylko w niektóre dni) * Areny, będzie ok. 10 aren na które wchodzimy na własną odpowiedzialność bo jeśli tam zginiemy, przedmiotów nie odzyskamy. Na każdej arenie będzie boss z kategorią trudności, pierwsza arena najtrudniejsza, dziesiąta najłatwiejsza.
Za wygranie areny dostajemy ileś tam pieniędzy, przedmioty oraz tytuł przed nickiem. * Nie będzie żadnych cuboidów na budowle graczy * Niektóre bloki będzie można zniszczyć Specjalnym Dynamitem.
Na razie tylko tyle mam pomysłów na taki serwer, proponujcie mi w komentarzach coś XD
Pytanie
piotrus13110 0
Hejcia mam pytanko, komu by się spodobał taki serwer na zasadzie survivalu ale nie tylko

Tutaj są moje zwariowane pomysły, prawa zastrzeżone xD <- rly
* Bronie palne, które craftujemy u broń mistrza (może craftować tylko w niektóre dni i zazwyczaj craftowanie zajmuję mu 1 - 2 dni.) a żeby samemu craftować to trzeba zrobić u niego licencje która kosztuje np. 25$ tyś. dolarków
* Ekonomia, pieniądze dostajemy z mobów
* po świecie survivalowym spawnują się różne lepsze potwory, w tym kilka bossów.
* Lepsze minerały, z których można robić bronie/narzędzia u kowala. (również craftuję tylko w niektóre dni)
* Areny, będzie ok. 10 aren na które wchodzimy na własną odpowiedzialność bo jeśli tam zginiemy, przedmiotów nie odzyskamy. Na każdej arenie będzie boss z kategorią trudności, pierwsza arena najtrudniejsza, dziesiąta najłatwiejsza.
Za wygranie areny dostajemy ileś tam pieniędzy, przedmioty oraz tytuł przed nickiem.
* Nie będzie żadnych cuboidów na budowle graczy
* Niektóre bloki będzie można zniszczyć Specjalnym Dynamitem.
Na razie tylko tyle mam pomysłów na taki serwer, proponujcie mi w komentarzach coś XD
https://skript.pl/temat/28086-pomys%C5%82-na-serwer-v/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi