dragacz123 1 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 Elo czy ktoś doda mi do tego skryptu ze prawym o byle co klikne i daje mi enchant taki jak jest w skrypcie . Ponieważ jak sie trzyma w innym slocie reke to nie daje z enchantem mlota. Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 To zrób inaczej, give 258 of efficiency 7, unbreaking 8 its named "młotek" with lore "lore||2" i już nie musisz enchantowac player's tool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 1 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 (edytowane) 48 minut temu, knugi napisał: To zrób inaczej, give 258 of efficiency 7, unbreaking 8 its named "młotek" with lore "lore||2" i już nie musisz enchantowac player's tool Zrobilem tak jak mowiles bledy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 1 lipca 2018 przez dragacz123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 command /mlot: trigger: if player's money is more than or equal to 2500000: give iron axe of fortune 7, sharpness 35, knockback 10, efficiency 8, fire aspect 5, looting 3 and infinity 1 named "&b&l Mlot Thora" with lore "&6&lTworca: &cktosktociezabije||&6&lWlasnosc: &e&o%player%||&9&l&nMlot Boga Burzy i Piorunow||&3&l&nZostal wykuty przez karly:||&b&l&nSindri i Brokk||&e&lAtakuje z taka moca ze zadaje||&6&lnieuchronne obrazenia celowi. Jesli bron||&2&lzabije cel to odzyskuje Tobie zdrowie" to player remove 2500000 from player's account send "&6[SignShop] &fZakupiles &bMlot Thora &fza &a$300000&f!" to sender else: send "&6[SignShop] &fNie masz wystarczajaco duzo dolarow ! Wykonuj prace i zarabiaj lub zamow je smsem !" to sender on damage: if name of attacker's tool is "&b&lMlot Thora": remove nausea from the victim apply nausea to victim for 10.9 seconds remove blindness from the victim apply blindness to victim for 10.9 seconds remove weakness from the victim apply weakness to victim for 10.9 seconds remove hunger from the victim apply hunger to victim for 10.9 seconds on damage: if name of attacker's tool is "&b&lMlot Thora": strike lightning effect at the victim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 1 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 Godzinę temu, knugi napisał: command /mlot: trigger: if player's money is more than or equal to 2500000: give iron axe of fortune 7, sharpness 35, knockback 10, efficiency 8, fire aspect 5, looting 3 and infinity 1 named "&b&l Mlot Thora" with lore "&6&lTworca: &cktosktociezabije||&6&lWlasnosc: &e&o%player%||&9&l&nMlot Boga Burzy i Piorunow||&3&l&nZostal wykuty przez karly:||&b&l&nSindri i Brokk||&e&lAtakuje z taka moca ze zadaje||&6&lnieuchronne obrazenia celowi. Jesli bron||&2&lzabije cel to odzyskuje Tobie zdrowie" to player remove 2500000 from player's account send "&6[SignShop] &fZakupiles &bMlot Thora &fza &a$300000&f!" to sender else: send "&6[SignShop] &fNie masz wystarczajaco duzo dolarow ! Wykonuj prace i zarabiaj lub zamow je smsem !" to sender on damage: if name of attacker's tool is "&b&lMlot Thora": remove nausea from the victim apply nausea to victim for 10.9 seconds remove blindness from the victim apply blindness to victim for 10.9 seconds remove weakness from the victim apply weakness to victim for 10.9 seconds remove hunger from the victim apply hunger to victim for 10.9 seconds on damage: if name of attacker's tool is "&b&lMlot Thora": strike lightning effect at the victim Błąd : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 U mnie błędów nie wywalało na spigot 1.12.2 i Skript 2.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 1 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 52 minuty temu, knugi napisał: U mnie błędów nie wywalało na spigot 1.12.2 i Skript 2.2 A to mógł byś to ze prawym click i daje enchant co tam podałem bo skoro nie dziala to Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragacz123 1
Elo czy ktoś doda mi do tego skryptu ze prawym o byle co klikne i daje mi enchant taki jak jest w skrypcie . Ponieważ jak sie trzyma w innym slocie reke to nie daje z enchantem mlota.
Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi