dragacz123 1 Opublikowano 29 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 Witam czy ktoś dorobi do tego skryptu aby pod komenda /pet-piesek dodaje wszystko co jest zrobione w tym skrypcie po kliknieciu w Tabliczke , wszystkie uprawnienia żeby zamiast robić tabliczke wystarczy wpisać /pet-piesek , /pet-kotek , /pet-zombiak Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 29 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 Proszę liczę na like ... bo było trochę tego kopiowania gdyby co to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 29 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 1 godzinę temu, xAxee napisał: Proszę liczę na like ... bo było trochę tego kopiowania gdyby co to pisz Błędy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 29 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 (edytowane) źle wytabowane już naprawiam... link: (dobry) Edytowane 29 czerwca 2018 przez xAxee XXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 29 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 (edytowane) Jest mały problem jednak jeszcze że jak wpisuje /pet kotek to spami mi na czacie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 29 czerwca 2018 przez dragacz123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 29 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 9 minut temu, dragacz123 napisał: Jest mały problem jednak jeszcze że jak wpisuje /pet kotek to spami mi na czacie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! po tym send "&8&l[&6NeonPvP&8&l] &7Napisz &a/pet name <nazwa>&8, &7aby nadac mu imie!" daj stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 29 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 10 minut temu, xAxee napisał: po tym send "&8&l[&6NeonPvP&8&l] &7Napisz &a/pet name <nazwa>&8, &7aby nadac mu imie!" daj stop Możesz mi podesłać z tym stop bo ja dodałem to nadal mi wyskakuja ale mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 29 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 29 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragacz123 1
Witam czy ktoś dorobi do tego skryptu aby pod komenda /pet-piesek dodaje wszystko co jest zrobione w tym skrypcie po kliknieciu w Tabliczke , wszystkie uprawnienia żeby zamiast robić tabliczke wystarczy wpisać /pet-piesek , /pet-kotek , /pet-zombiak
Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi