Koksiak 0 Opublikowano 28 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2018 Witam. Nie wiem czy taki skrypt juz istnieje, jesli tak goraco prosilbym o podanie linka. Szukam Skryptu na Losowanie itemu wsrod graczy, zalezy mi zeby byl to item ktory ja trzymam w reku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huert2007 50 Opublikowano 28 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2018 command /losuj: permission: losuj.sk permission message: &4Nie masz uprawnien trigger: set {_Item} to player's tool set {_Gracz} to random player out of all players broadcast "&aZa 3 sekundy randomowy gracz otrzyma: &6%{_Item}%" wait 1 second broadcast "&a3" wait 1 second broadcast "&a2" wait 1 second broadcast "&a1" wait 1 second broadcast "&aWylosowany gracz to: %{_Gracz}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koksiak 0 Opublikowano 28 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2018 Skrypt sam w sobie jest ok, ale chcialbym zeby dawal item np jak mam w reku Tabliczke z Kodem na VIpa na 3d to zeby kolory, nazwa i opis byly zachowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koksiak 0
Witam.
Nie wiem czy taki skrypt juz istnieje, jesli tak goraco prosilbym o podanie linka.
Szukam Skryptu na Losowanie itemu wsrod graczy, zalezy mi zeby byl to item ktory ja trzymam w reku.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi