Skocz do zawartości

Moja nowa seria fabularna na YouTube. :]

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, ostatnio wraz z moimi FENOMENALNYMI kompanami (pozdrawiam xd) stworzyliśmy nową serię minecraft, pt. 2024. Historia opowiada o osobie "zabitej" przez Niemieckiego żołnierza w czasie okupacji w roku 2013. Po śmierci, pojawił się w roku 2023, był oszołomiony tym co się wydarzyło, wojna, przemieniła się w kataklizm światowy. Jak potoczy się historia? Co dalej z naszym bohaterem? Oglądajcie!

>https://www.youtube.com/watch?v=Auhmwp8NfNU

Chciałbym zaznaczyć iż filmik nie jest w 100% udany, ponieważ:

- Nie posiadam dobrej muzyki (nie mogę znaleźć, proszę, jeżeli ktoś zna dobre muzyki do tego typu serii (panika, i spokój, delikatny ambient) proszę podsyłać!

- Nie działające skiny na 1.7.9 (musieliśmy uzywac 1.7.9 bo skiny się zmieniały nawet godzine ale i tak okazało się że nie działają, więc sorka...)

- Zapomnieliśmy że Smart Moving musi być wgrany na serwer przez co tylko ja używałem Smart Moving :(

- Super szybkie chodzenie w niektórych momentach przez kompana (błędy Smarta)

- Monotonne dźwięki potworów (jak ktoś ma jakieś lepsze, np. z serii Minecraft Czas od craftshada xd to niech podsyła!)

- Zapomniałem o animacjach napisów i kamery w niektórych momentach - Sorka...

- Dość słabe nagłośnienie i dźwięki. (Podsyłać wszelkie dźwieki/ambienty - Dzięki!)

- Napisy zamiast wokalu ... przyjmuje rekrutację na wokalistę bo sami nie mamy mikrofonów ani dobrych głosów do wokalu...

Drugi odc postaram się zrobić lepszy, pamiętajcie, dopiero się uczę i jest to testowy film w 100%...

Przyjmuje wszystkie propozycje! Co byscie zmienili, co dodali, wszystko postaram się dodać... (ale wokalu nie obiecuje, jeżeli ktoś się zgłosi to ta.....)

Wspominałem o rekrutacji na wokalistę.

Jeżeli ktoś chcę do nas dołączyć, przyjmuję wokalistów.

- Głos po mutacji.

- W miare dobry mikrofon, żebym potem nie musiał tego strasznie obrabiać pod względem szumów czy trzasków.

Pozdro! I nie hejtujcie, staram się jak mogę, chcę wreszcie zrobić fajną serie na youtube fabularną, ale potrzebuje WASZYCH pomysłów! :D

https://skript.pl/temat/2791-moja-nowa-seria-fabularna-na-youtube/

1. Zdaje sobie z tego sprawę, przepraszam. Postaram się coś wykombinować...

2. Ehh, o historii jeszcze nic nie wiesz. Może początek mało oryginalny, ale zamierzam to rozkręcić... :p

3. Też wiem, dlatego piszę, że jak ktoś coś ma, to niech daje, bo nie mogę nic znaleźć ciekawego :/

Dziękuję za opinię!

//Szczególnie że nie obejrzałeś całego.

Zią :>

( - Opublikowano - 15:54

( - Twój post - 15:58 

a film ma 11 minut. Obejrzyj do końca, dzięki :P

Edytowane przez AdamGrzegorz
https://skript.pl/temat/2791-moja-nowa-seria-fabularna-na-youtube/#findComment-24120

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...