Skocz do zawartości

Proste strony internetowe

Gość Usunięty#12473

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Usunięty#12473

Co tu ten tego się tu dzieje?

Są wakacje, nigdzie nie wyjeżdżam i trochę nudno tak w domu. Piszę strony internetowe, nie są to doskonale napisane strony, bez żadnych błędów – ale zawsze coś.

Co mogę zaoferować?

Mogę zaoferować fajną, prostą stronę internetową pisaną z priorytetem na wygląd.

Prosta strona internetowa twojego serwera minecraft? – Nie ma problemu. Monitoring sieci serwerów minecraft, chcesz mieć łatwy podgląd na działanie serwerów? – Łatwizna!

Nie masz gdzie hostować strony? Mogę postawić ją bez większego problemu u siebie.

Czego oczekuję?

Mam dużo pytań, dobry kontakt to podstawa. Poza świetnym kontaktem oczekuję wynagrodzenie w formie paypal/paysafecard (nie zabieram całości)/przelew internetowy/przelew tradycyjny/vPLN na hostingu LVLUP – na pewno dojrzysz coś dla siebie. Cena ustalana jest indywidualnie.

Jak może wyglądać współpraca?

Potrzebujesz np. proste api dla swojego pluginu (zdarza mi się). Płacisz zaliczkę, a ja biorę się do pracy. Zadaję mnóstwo (czasami nawet głupich) pytań, a ty zależy jaka jest sytuacja oglądasz sobie przez specjalny link postępy. Gdy praca zostanie skończona, jest ona prezentowana i płacisz resztę.

Jeżeli nie spodoba ci się moja praca, to żaden problem się wycofać. Rozumiem, że nie mogę każdemu dogodzić, a płacić za coś – co mi się nie podoba to totalny bezsens.

Kontakt

Nioo#6904 – bardzo dobry kontakt, spodziewaj się naprawdę szybkiej odpowiedzi

[email protected] – dobry kontakt, odpowiedź nie powinna trwać zbyt długo

PW/PM – często bywam na forum, chociaż teraz trochę mniej – kontakt ostateczny

Zauważyłem, że piszę tutaj wszystko na podstawie serwera/ów minecraft. Ostatnio dużo miałem prac z tym związanych, bardzo wygodnie mi się pracuje z tą grą. Nie zapominając potrafię też napisać jakiegoś skromnego bloga, czy hosting plików.

Małe dodatki do strony lub dodanie/zmienienie czegoś jest bezpłatne.

Jakieś błędy? Weź nie spam, bądź człowiek i napisz abym poprawił na PW/PM <3

Edytowane przez Nioo
https://skript.pl/temat/27896-proste-strony-internetowe/

Gość Usunięty#12473
51 minut temu, Sh1ft_S napisał:

A umiałbyś zrobić itemshop w php, jakbym miał API?

Skontaktowałem się przez discorda.

20 minut temu, xVendrome napisał:

Można jakieś przykładowe prace?

Chciałem dać jako "portfolio" pierwsze zlecenia, moje obecne projekty nie nadają się zbytnio na taki pokaz, ale trudno.

Pod żadnym adresem już nie znajdziecie tych stron, na początku aktualizacja mojego hostingu zdjęć - zamknąłem go niestety, strach przed RODO. Następnie strona logowania, którą robiłem z nudów (bywało) i mała strona internetowa dla mojego kolegi pod serwer discord.

Spoiler

image.thumb.png.4af4d816ab7328175bb7deb5

image.thumb.png.fc78ebf75f861796eb730d21

image.thumb.png.41101cbe831ecc025030d12b

image.thumb.png.24782c1978a3c40773023ad7

unknown.png&key=49cc7a9a93ebf9d622b9fc2d

unknown.png&key=084d02439f688565bcaac012

Edytowane przez Nioo
https://skript.pl/temat/27896-proste-strony-internetowe/#findComment-184887

• bvcz zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...