BEERIX 0 Opublikowano 25 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2018 Cześć mam taki problem miałem, na serwerze 2 pluginy blokujące komendy 1 blokował /<tab> a drugi inne komendy, tylko że pokazywały 2 wiadomości na raz i nie było możliwości tego wyłączyć i nie wiem jak mam zablokować tab a przydałoby mi się bardzo. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 25 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2018 (edytowane) Musisz mieć silnik "spigot": Gdy już Go masz, wchodzisz w plik "spigot.yml": Domyślnie tab-complete jest ustawione na 0, ale zamiast 0 daj 99 Po zrobieniu zalecany jest restart servera! Edytowane 25 czerwca 2018 przez LjayPL789 BEERIX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BEERIX 0 Opublikowano 25 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2018 1 minutę temu, LjayPL789 napisał: Musisz mieć silnik "spigot": Gdy już Go masz, wchodzisz w plik "spigot.yml": Domyślnie tab-complete jest ustawione na 0, ale zamiast 0 daj 99 Tak mam spigot. Dziękuje ci bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BEERIX 0
Cześć mam taki problem miałem, na serwerze 2 pluginy blokujące komendy 1 blokował /<tab> a drugi inne komendy, tylko że pokazywały 2 wiadomości na raz i nie było możliwości tego wyłączyć i nie wiem jak mam zablokować tab a przydałoby mi się bardzo.

Proszę o pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi