Sh1ft_S 29 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Witam! Chciałem zapytać, jak zrobić wykonywaną komendę codziennie o tej samej godzinie np. 12:00? Ponieważ chciałem zrobić autorestart, ale every 10 hours: nie zadziała bo to jest np. co ileś tam godzin, a nie codziennie o x godzinie. Dałoby się coś takiego zrobić :D? Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Powinno działać options: g: 12 komenda: say siema! every 60 seconds: set {_g} to "%hour%" parsed as number if {_g} is equal to {@g}: execute console command "{@komenda}" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sh1ft_S 29
Witam! Chciałem zapytać, jak zrobić wykonywaną komendę codziennie o tej samej godzinie np. 12:00? Ponieważ chciałem zrobić autorestart, ale
nie zadziała bo to jest np. co ileś tam godzin, a nie codziennie o x godzinie. Dałoby się coś takiego zrobić :D? Z góry dziękuje
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi