Vipper 4 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 Potrzebuje skrypt który polega na tym że po zabiciu gracza wylatują z niego takie przedmioty jak samorodek złota ,cegła,żelazo złoto i diament i jest na to x szansa (chcę te szansę sam ustawić) Z góry dziękuje osobie która pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Liczę na Briks i Vipper 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vipper 4 Opublikowano 12 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 A jak chcę żeby na każdy item był inny procent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Vipper 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vipper 4 Opublikowano 12 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vipper 4
Potrzebuje skrypt który polega na tym że po zabiciu gracza wylatują z niego takie przedmioty jak samorodek złota ,cegła,żelazo złoto i diament i jest na to x szansa (chcę te szansę sam ustawić)
Z góry dziękuje osobie która pomoże
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi