Nyle 0 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 Cześć, mam problem ze skriptem. Jestem nowy, lecz chciałem zrobić skrypt na miecz pchnięcia z prędkością pchnięcia do przodu i do góry 0.5.Ale chcę też, aby można go było używać np. co 5 sekund.Dałoby się? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krfcm 3 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 O co dokładnie ci chodzi i co masz na myśli pisząc pchnięcia, pamiętaj w skript nie da się robić animacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nyle 0 Opublikowano 1 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 No, że jak kliknie prawym trzymając miecz diamentowy nazwany "&6Miecz &9Pchniecia" to wyrzuca go w powietrze z prędkością 0.5.I żeby można było używać tego co np. 5 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piesio98 13 Opublikowano 2 września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 on right click on player: player is holding diamond sword named "&6Miecz &9Pchniecia": set {_p} to clicked player set {_czas} to now if {_czas} is less than 2 seconds: send "tekst" stop push {_p} up at speed 0.5 push {_p} forward at speed 0.5trzymaj powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nyle 0
Cześć, mam problem ze skriptem. Jestem nowy, lecz chciałem zrobić skrypt na miecz pchnięcia z prędkością pchnięcia do przodu i do góry 0.5.
Ale chcę też, aby można go było używać np. co 5 sekund.
Dałoby się? :D
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi